Allt ditt företag behöver inom ekonomi och administration

Vad kan vi hjälpa dig med?

Du kan låta oss ta hand om hela eller delar av företagets löpande redovisning, och väljer själv hur du vill att samarbetet ska utformas. Vi är flexibla och anpassar oss efter ditt företags specifika situation.

Läs mer om vad vi erbjuder inom:

Goda råd är dyra

När du anlitar oss tillför vi vår ekonomi- och affärskompetens. Vi hjälper dig att tolka affärsinformation och ger goda råd på vägen – oavsett i vilken omfattning du väljer att anlita oss. EkonomiControll är specialiserade på små och medelstora företag inom tjänstesektorn som saknar egen ekonomiavdelning.

Varför inte ringa oss redan idag?

Kontakta oss för ett personligt möte så att vi kan se hur vi kan hjälpa er. Ring 08-714 58 00 eller skicka epost.

Anlita en redovisningsbyrå eller anställa?

Oavsett om ett företag är litet eller stort behövs det någon som sköter och har kontroll på företagets ekonomi. Hur skall man resonera och när är en redovisningsbyrå lämpligast?

Nyheter från SRF

Byråanståndet förlängs till 15 juli
2020-05-14

Med anledning av coronavirusets olika effekter kan det vara svårt för redovisningsbyråer att hinna upprätta alla deklarationer i tid.

Uthyrning av parkeringsplats, som beskattas i inkomstslaget kapital
2020-05-14

Inkomst vid uthyrning av en parkeringsplats ska beskattas i inkomstslaget kapital, om den inte är en tillgång i näringsverksamhet.

25 procent moms på livesända konserter
2020-05-14

När en artist genomför en spelning i en lokal utan publik och spelningen sänds live på internet, ska det vara 25 procent moms om tittarna betalar för att ta del av utsändningen.EkonomiControll AB |
| Fannys Väg 5,
131 54
Nacka |
Tfn: 08 714 58 00 |
Fax: 08 54 90 38 91