"Det som utmärker EkonomiControll är deras noggrannhet och kompetens."

Referenser

Här presenterar vi ett par av våra kunder som främst använder oss på EkonomiControll som en extern ekonomiavdelning. Kontakta oss för en diskussion om hur vi kan hjälpa dig. Ring 08-714 58 00 eller skicka epost.


Futurniture

"Vi har hundratals projekt om året vi vill fokusera på. För rutiner och struktur kring ekonomi- och personalhantering behöver vi därför en stabil partner. Med Ekonomicontroll har vi en lång relation med bra dialog och trygg känsla."

Jakob Lind, VD Futurniture


"Lagercrantz är ett nätverk av grafiska formgivare, webbutvecklare, webbdesigners, skribenter, kommunikatörer, fotografer, you name it. För oss är det viktigt att ha god ordning på vår ekonomi."

Agne Lagercrantz, VD Lagercrantz Media


Logo Perfecta Projektledning

“Vi jobbar med stora och komplexa projekt och behöver ha full styrning när det kommer till redovisningen. Vi anlitar EkonomiControll för att vi uppfattar dem som både är kompetenta, tillgängliga och flexibla.”

Thomas Stertman, VD


logo kreditkompaniet

"Vi har en stor mängd transaktioner varje dag så vi har ett stort behov av ekonomiska rapporter. Vårt samarbete präglas av stabilitet och en känsla av total kontroll."

JariBernerskog, VD Kreditkompaniet


Fler av våra kunder

Sentexa

Stadens VVS

Ship for sale

Nyheter från SRF

Ökande arbetslöshet men bättre prognos
2020-10-19

Arbetsförmedlingens sänker sin prognos för arbetslöshet markant.

BankID godkänt som Svensk e-legitimation
2020-10-19

Digitaliseringsmyndigheten (DIGG) bedömer att  BankID:s e-legitimationer uppfyller kraven för kvalitetsmärket Svensk e-legitimation, statens kvalitetsmärke för e-legitimering, enligt tillitsramverkets tillitsnivå 3.

Ingen överenskommelse kring LAS
2020-10-16

Arbetsmarknadens parter kom inte överens i LAS-förhandlingarna.EkonomiControll AB |
| Fannys Väg 5,
131 54
Nacka |
Tfn: 08 714 58 00 |
Fax: 08 54 90 38 91