"Det som utmärker EkonomiControll är deras noggrannhet och kompetens."

Referenser

Här presenterar vi ett par av våra kunder som främst använder oss på EkonomiControll som en extern ekonomiavdelning. Kontakta oss för en diskussion om hur vi kan hjälpa dig. Ring 08-714 58 00 eller skicka epost.

logo jung
"EkonomiControll förstärker vår ekonomiavdelning med lönehantering och spetskompetens inom affärssystemet Marathon. Uppstår det problem och frågeställningar är EkonomiControll alltid tillgängliga och lösningsorienterade!"

Henrik Månsson, Ekonomichef, Jungrelations AB

Logo Perfecta Projektledning

“Vi jobbar med stora och komplexa projekt och behöver ha full styrning när det kommer till redovisningen. Vi anlitar EkonomiControll för att vi uppfattar dem som både är kompetenta, tillgängliga och flexibla.”

Thomas Stertman, VD

logo kreditkompaniet
"Vi har en stor mängd transaktioner varje dag så vi har ett stort behov av ekonomiska rapporter. Vårt samarbete präglas av stabilitet och en känsla av total kontroll."

Jari Bernerskog, VD Kreditkompaniet

Fler av våra kunder

Logo Tomas Event Stadens VVS Ship for sale

Nyheter från SRF

Höjda åldersgränser i pensionssystemet
2019-02-14

Det finns ett förslag om att åldersgränsen när inkomstgrundad ålderspension kan lämnas höjs i tre steg.

Avtalsbrott att inte anvisa personalutrymme
2019-02-14

Enligt Arbetsdomstolen hade en arbetsgivare gjort sig skyldig till kollektivavtalsbrott genom att underlåta att anvisa två målare personalutrymmen i form av vid respektive arbetsplats uppställd personalbod.

Nu går det att lämna K3 årsredovisningar digitalt
2019-02-14

Bolagsverket har nu öppnat möjlighet även för de lite större aktiebolag som följer regelverket K3 att lämna in årsredovisningen digitalt.EkonomiControll AB |
| Fannys Väg 5,
131 54
Nacka |
Tfn: 08 714 58 00 |
Fax: 08 54 90 38 91