"Det som utmärker EkonomiControll är deras noggrannhet och kompetens."

Referenser

Här presenterar vi ett par av våra kunder som främst använder oss på EkonomiControll som en extern ekonomiavdelning. Kontakta oss för en diskussion om hur vi kan hjälpa dig. Ring 08-714 58 00 eller skicka epost.


Futurniture

"Vi har hundratals projekt om året vi vill fokusera på. För rutiner och struktur kring ekonomi- och personalhantering behöver vi därför en stabil partner. Med Ekonomicontroll har vi en lång relation med bra dialog och trygg känsla."

Jakob Lind, VD Futurniture


"Lagercrantz är ett nätverk av grafiska formgivare, webbutvecklare, webbdesigners, skribenter, kommunikatörer, fotografer, you name it. För oss är det viktigt att ha god ordning på vår ekonomi."

Agne Lagercrantz, VD Lagercrantz Media


Logo Perfecta Projektledning

“Vi jobbar med stora och komplexa projekt och behöver ha full styrning när det kommer till redovisningen. Vi anlitar EkonomiControll för att vi uppfattar dem som både är kompetenta, tillgängliga och flexibla.”

Thomas Stertman, VD


logo kreditkompaniet

"Vi har en stor mängd transaktioner varje dag så vi har ett stort behov av ekonomiska rapporter. Vårt samarbete präglas av stabilitet och en känsla av total kontroll."

JariBernerskog, VD Kreditkompaniet


Fler av våra kunder

Sentexa

Stadens VVS

Ship for sale

Nyheter från SRF

Nya lagar och förordningar vid halvårsskiftet
2019-08-08

Regeringskansliet har publicerat en sammanfattning av de viktigare lagar och förordningar som trätt i kraft kring halvårsskiftet 2019.

Fast driftställe i Sverige för polskt företag?
2019-08-08

Högsta förvaltningsdomstolen har bedömt om ett bolags verksamhet vid en plats för byggnadsverksamhet ska anses ha pågått mer än tolv månader och bolaget därmed ska anses ha fått ett fast driftställe i Sverige enligt skatteavtalet mellan Sverige och Polen.

Bokföring i konkurs
2019-08-08

Bokföringsnämnden har publicerat ett förslag på allmänna råd om bokföring i konkurs.EkonomiControll AB |
| Fannys Väg 5,
131 54
Nacka |
Tfn: 08 714 58 00 |
Fax: 08 54 90 38 91