Bolagsbildning

Funderar du på att starta aktiebolag? Låt oss guida dig

När det äntligen blivit dags att starta det där bolaget du filat på i flera år så hopar sig frågorna. Hur går man tillväga? Vilken bolagsform passar bäst? Vilket är nästa steg? Det är inte alltid så lätt att försöka ordna allting själv och att välja vad som passar just din situation bäst. Mycket är nytt och därför blir vissa moment tidsödande ― inte minst alla papper som behöver fyllas i. Vi på EkonomiControll är duktiga på bolagsbildning av aktiebolag och hjälper dig att ta fram nödvändig dokumentation. Genom oss får du pålitlig och professionell guidning och kan förverkliga din dröm om ett eget företag lite snabbare.

Bolagsbildning på det enkla sättet

Många upplever bolagsbildning som en tidskrävande process. Vår erfarenhet är att arbetet med att starta ett bolag underlättas väsentligt av att kontakten med Bolagsverket löper på smidigt. Bolagsverket kan inte registrera bolag förrän alla papper är i ordning så det finns många tidsmässiga och kostnadseffektiva vinster med att ha alla dokument färdiga och korrekt ifyllda. Våra kompetenta medarbetare sköter all kontakt med Bolagsverket och hanterar hela ärendet åt dig.

Lagerbolag eller nyregistrering?

Det finns flera möjliga vägar att gå vid bolagsbildning. Du kan antingen köpa ett färdigt bolag, ett så kallat lagerbolag, eller be oss hjälpa dig med en nyregistrering. Fördelen med att köpa ett färdigt bolag är att du direkt får ditt organisationsnummer och därigenom omedelbart kan starta verksamheten. Risken med nybildning är att man riskerar att registreringen fördröjs eller förhindras för att det redan finns ett annat bolag med förväxlingsbart namn.

Från våra medarbetare på EkonomiControll får du många värdefulla råd när det gäller bolagsbildning. Oavsett vilken bolagsform du väljer så guidar vi dig vidare för att du ska kunna starta upp din verksamhet så smart och snart som möjligt.

Hör av dig till oss så ger vi dig mer information om bolagsbildning och hur vi kan hjälpa dig med det. Ring 08-714 58 00 eller skicka epost.

Nyheter från SRF

Ändring i skatteavtalet mellan Sverige och Portugal
2019-05-23

Sverige och Portugal har undertecknat ett protokoll om ändring i skatteavtalet mellan länderna.

Regeringen stärker arbetet mot penningtvätt
2019-05-23

Regeringen föreslår i en proposition att Länsstyrelsen i Stockholms län ska få möjlighet att ingripa mot advokater, advokatbolag och personer i advokatbolags ledning som överträder penningtvättslagen.

Pensionssparavdrag – pensionsrätt i anställning saknas
2019-05-23

Vid bedömningen av rätten till pensionssparavdrag anses en person helt sakna pensionsrätt i anställning om personen under beskattningsåret endast innehar anställningar i vilka personen inte har tjänat in någon tjänstepension vare sig under beskattningsåret eller tidigare.EkonomiControll AB |
| Fannys Väg 5,
131 54
Nacka |
Tfn: 08 714 58 00 |
Fax: 08 54 90 38 91