Bolagsbildning

Funderar du på att starta aktiebolag? Låt oss guida dig

När det äntligen blivit dags att starta det där bolaget du filat på i flera år så hopar sig frågorna. Hur går man tillväga? Vilken bolagsform passar bäst? Vilket är nästa steg? Det är inte alltid så lätt att försöka ordna allting själv och att välja vad som passar just din situation bäst. Mycket är nytt och därför blir vissa moment tidsödande ― inte minst alla papper som behöver fyllas i. Vi på EkonomiControll är duktiga på bolagsbildning av aktiebolag och hjälper dig att ta fram nödvändig dokumentation. Genom oss får du pålitlig och professionell guidning och kan förverkliga din dröm om ett eget företag lite snabbare.

Bolagsbildning på det enkla sättet

Många upplever bolagsbildning som en tidskrävande process. Vår erfarenhet är att arbetet med att starta ett bolag underlättas väsentligt av att kontakten med Bolagsverket löper på smidigt. Bolagsverket kan inte registrera bolag förrän alla papper är i ordning så det finns många tidsmässiga och kostnadseffektiva vinster med att ha alla dokument färdiga och korrekt ifyllda. Våra kompetenta medarbetare sköter all kontakt med Bolagsverket och hanterar hela ärendet åt dig.

Lagerbolag eller nyregistrering?

Det finns flera möjliga vägar att gå vid bolagsbildning. Du kan antingen köpa ett färdigt bolag, ett så kallat lagerbolag, eller be oss hjälpa dig med en nyregistrering. Fördelen med att köpa ett färdigt bolag är att du direkt får ditt organisationsnummer och därigenom omedelbart kan starta verksamheten. Risken med nybildning är att man riskerar att registreringen fördröjs eller förhindras för att det redan finns ett annat bolag med förväxlingsbart namn.

Från våra medarbetare på EkonomiControll får du många värdefulla råd när det gäller bolagsbildning. Oavsett vilken bolagsform du väljer så guidar vi dig vidare för att du ska kunna starta upp din verksamhet så smart och snart som möjligt.

Hör av dig till oss så ger vi dig mer information om bolagsbildning och hur vi kan hjälpa dig med det. Ring 08-714 58 00 eller skicka epost.

Nyheter från SRF

Höjda åldersgränser i pensionssystemet
2019-02-14

Det finns ett förslag om att åldersgränsen när inkomstgrundad ålderspension kan lämnas höjs i tre steg.

Avtalsbrott att inte anvisa personalutrymme
2019-02-14

Enligt Arbetsdomstolen hade en arbetsgivare gjort sig skyldig till kollektivavtalsbrott genom att underlåta att anvisa två målare personalutrymmen i form av vid respektive arbetsplats uppställd personalbod.

Nu går det att lämna K3 årsredovisningar digitalt
2019-02-14

Bolagsverket har nu öppnat möjlighet även för de lite större aktiebolag som följer regelverket K3 att lämna in årsredovisningen digitalt.EkonomiControll AB |
| Fannys Väg 5,
131 54
Nacka |
Tfn: 08 714 58 00 |
Fax: 08 54 90 38 91